Over ons

Nummer 13

Je kent het vast wel, parfums die te duur zijn of niet lang blijven ruiken, maar ook verzorgingsproducten waar je huid niet goed tegen kan of slecht voor het milieu zijn.

Bij Nummer 13 kun je terecht voor natuurlijke en kwalitatief goede producten. Hiermee kun je jezelf verwennen, maar je kunt het natuurlijk ook cadeau doen. Zo hebben wij het merk Tapparfum in de winkel. Dit is een concept waarbij je jouw favoriete parfum zelf kan uitkiezen en je maar één keer voor het flesje hoeft te betalen. Je komt het flesje tegen betaling weer vullen als de geur naar wens is.

cadeautip! Je kunt dus ook alleen het parfumflesje kopen met een cadeaubon voor het vullen van het flesje. Hierdoor kan de persoon waaraan je het cadeau geeft zelf zijn/haar parfum uitkiezen. Hoe leuk is dat!

De verzorgingsproducten die wij verkopen zijn 100% Vegan. We hebben plasticvrije varianten, maar ook vloeibaar in gerecycled plastic, dus voor ieder wat wils! De merken zijn o.a. Happy soaps, The gift label, Marc Inbane, Kayori, Blokzeep en ons eigen merk.

Je kunt bij ons ook terecht voor Fairtrade bad- en bedtextiel, deze zijn geproduceerd op een eerlijke manier en zijn van erg mooie en goede kwaliteit. Je hebt keuze uit badhanddoeken, beddengoed, badjassen etc. (alleen in de winkel verkrijgbaar)

Waar komt de naam Nummer 13 vandaan?

Om een lang verhaal kort te maken… De winkel is gevestigd aan de Dorpsstraat 13A in Ruurlo, dus Nummer 13 komt van het huisnummer 13.