Uitleg parfum zoeken

Ik haal het als cadeau

Wanneer je een parfum cadeau wilt geven moet je goed bedenken dat parfum heel persoonlijk is. Het leuke met dit concept is dan je ook een leeg flesje kan geven met een cadeaubon. Hierdoor kan hij/zij het parfumflesje zelf komen vullen.

Online een parfum uitzoeken?

Ik weet welke parfums ik lekker vind

Wanneer je weet welke parfum je lekker vind kun je heel makkelijk zoeken via onze webshop. Typ in de zoekbalk de naam van jouw favoriete parfum of het parfum nummer die op jouw flesje staat bijv. LA100. Hier komen nu parfum(s) uit die bij dit geurtje passen. Klik op het gewenste geurtje en kijk bij de reviews hoe andere de parfum omschrijven.

Ik heb geen idee welke parfum ik lekker vind

Dit is natuurlijk lastig, omdat je de parfum niet kunt ruiken. Je kunt op onze webshop bij de parfums filteren met wat je lekker lijkt, hoe zwaar de parfum mag zijn en wat de eigenschap van een parfum moet zijn. Hier komen vaak meerdere parfum uit. Kijk eventueel in de reviews van de parfums wat andere van de parfum vinden. Ook kun je een testerpakket bestellen en krijg je 5 verschillende parfum testers. Zet hierbij even in de klanten notitie welke parfum nummers je had gewenst.

Waarom je voor onze parfums moet kiezen? Klik op onderstaande link

10%

korting, speciaal voor jou 🎁

Meld je aan om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste producten & aanbiedingen!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.