Uitleg parfum zoeken

Hoe werkt de Tapbar?

Wil jij een heerlijke parfum uitzoeken, maar zie je door de bomen het bos niet meer?!
Met dit unieke concept kun jij jouw favoriete parfum kopen voor een voordelige prijs, want je betaald nu niet voor het merk en de marketing. Het zijn dan wel echt parfums (die gerelateerd zijn aan populaire parfums) met een concentratie van wel 20 tot 40%! En wat nog leuker is, is dat wanneer jouw flesje leeg is jij deze kunt laten bijvullen met €2,50 korting.

Wanneer je een parfum wil testen pak je een teststripje en een pen. Schrijf het nummer op het teststripje, zodat je deze niet vergeet. En wanneer je de parfum wilt kun je het teststripje aan ons geven.

Ik weet welke parfums ik lekker vind

Wanneer je weet welke parfum je lekker vind, is het makkelijker om via de (papieren) parfumlijsten te kijken. We hebben 3 verschillende namelijk: vrouwen, mannen en exclusive (deze zijn iets duurder vanwege de geurnoten).
In deze lijsten zie je de parfumnummers staan met daarachter welke parfum hieraan gerelateerd is. Alleen de parfumnummers met het x ervoor hebben wij in het assortiment. *Achterin staat de lijst op merkvolgorde

Ik heb nog geen idee

Wanneer je nog geen idee hebt kun je via de tablet een parfumtest doen hier komt 1 parfum uit, maar wanneer je op toon in geurnotenboek klikt krijg je meerdere suggesties. Kom je er nog steeds niet uit vraag dan een van ons om hulp. En neem plaats aan de Tapbar.

Ik haal het als cadeau

Wanneer je een parfum cadeau wilt geven moet je goed bedenken dat parfum heel persoonlijk is. Het leuke met dit concept is dan je ook een leeg flesje kan geven met een cadeaubon. Hierdoor kan hij/zij het parfumflesje zelf komen vullen.

Online een parfum uitzoeken?

Ik weet welke parfums ik lekker vind

Wanneer je weet welke parfum je lekker vind kun je heel makkelijk zoeken via onze webshop. Typ in de zoekbalk de naam van de designerparfum of het parfum nummer die op jouw flesje staat bijv. LA100. Hier komen nu parfum(s) uit die bij dit geurtje passen. Klik op het gewenste geurtje en kijk bij de reviews waar het geurtje aan gerelateerd is.

Ik heb geen idee welke parfum ik lekker vind

Dit is natuurlijk lastig, omdat je de parfum niet kunt ruiken. Je kunt op onze webshop bij de parfums filteren met wat je lekker lijkt, hoe zwaar de parfum mag zijn en wat de eigenschap van een parfum moet zijn. Hier komen vaak meerdere parfum uit. Kijk eventueel in de reviews van de parfums waaraan ze gerelateerd zijn. Ook kun je een testerpakket bestellen en krijg je 5 verschillende parfum testers. Zet hierbij even in de klanten notitie welke parfum nummers je had gewenst.

close

10%

korting, speciaal voor jou 🎁

Meld je aan om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste producten & aanbiedingen!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.