Wat maakt onze parfum beter

Je kent het wel… Je vind een parfum lekker, maar is aan de dure kant, dus spuit je het parfum alleen in het weekend of met bijzondere gelegenheden op. Zonde toch?

Wij bieden HET alternatief voor jouw favoriete parfum en dat voor een leuke prijs. Hoe dat kan? De vloeistof ofwel parfum is helemaal net zo duur. Je betaald vaak voor het merk, de marketing en natuurlijk de verpakking. En dan moet je nog maar hopen dat het een Eau de parfum is.

Onze parfums bevatten 20 tot 40% parfum, waardoor het dus echte parfum is! Gebruik jij nu bijvoorbeeld parfums zoals, Fame, Scandal, Santal 33, Flora, Armani Code, Oud wood, Le male etc. Dan kun jij bij ons een heel lekker alternatief vinden. Typ jouw parfum naam, dus niet merknaam bij ons in de zoekbalk. Onze zoekmachine gaat nu kijken welke parfum qua geurnoten het dichts bij jouw favoriete parfum in de buurt komt.

Nu zul je misschien wel denken ‘Ik kan ook bij Zara, Yodeyma, Divain etc. parfum halen, maar het duurzame aan ons concept is, is dat je maar eenmalig jouw parfumflesje hoeft te kopen. Hierna kun je jouw flesje weer bij ons laten vullen of een navulling bestelling. En natuurlijk krijg je hier dan ook nog korting op… WIN WIN!

Tagged , , ,